Kierownik Restauracji
Dodane Piątek, 11 Sierpnia 2017, 12:39:43, ID ogłoszenia: 6613Opis ogłoszenia Kierownik Restauracji
Zakres obowiązków:
zarządzanie podległym personelem
zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych
realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych oraz kontrola kosztów
szkolenie podległego personelu
profesjonalna, bieżąca obsługa gości
wdrażanie projektów, procedur i standardów firmy w podległych obszarach
maksymalizacja przychodów w podległych punktach gastronomicznych
godne reprezentowanie firmy oraz kreowanie jej pozytywnego wizerunku
Wymagania:
doświadczenie w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
umiejętność zarządzania zespołem ludzi poparta praktycznym doświadczeniem
zorientowanie na gościa j jakość obsługi
umiejętność kontroli kosztów i realizacji wyznaczonych celów sprzedażowych
bardzo dobra organizacji pracy
umiejętność delegowania obowiązków i rozliczania z efektów
dyspozycyjność
aktualna książeczka dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
pracę w na podstawie umowy o pracę
możliwość rozwoju zawodowego i awansu
atrakcyjne wynagrodzenie
pomoc w zakwaterowaniu
Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez opcję "Aplikuj teraz" znajdującą się na dole ogłoszenia.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)”
Opis ogłoszenia - Kierownik Restauracji
Zakres obowiązków:
zarządzanie podległym personelem
zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych
realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych oraz kontrola kosztów
szkolenie podległego personelu
profesjonalna, bieżąca obsługa gości
wdrażanie projektów, procedur i standardów firmy w podległych obszarach
maksymalizacja przychodów w podległych punktach gastronomicznych
godne reprezentowanie firmy oraz kreowanie jej pozytywnego wizerunku
Wymagania:
doświadczenie w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
umiejętność zarządzania zespołem ludzi poparta praktycznym doświadczeniem
zorientowanie na gościa j jakość obsługi
umiejętność kontroli kosztów i realizacji wyznaczonych celów sprzedażowych
bardzo dobra organizacji pracy
umiejętność delegowania obowiązków i rozliczania z efektów
dyspozycyjność
aktualna książeczka dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
pracę w na podstawie umowy o pracę
możliwość rozwoju zawodowego i awansu
atrakcyjne wynagrodzenie
pomoc w zakwaterowaniu
Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesyłanie aplikacji poprzez opcję "Aplikuj teraz" znajdującą się na dole ogłoszenia.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)”