COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka

Dodane Piątek, 27 Maja 2016, 12:50:50, ID ogłoszenia: 2222
10 zł
COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka
Wyświetleń: 908

Opis ogłoszenia COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka

W ofercie posiadamy również wiele innych drożdży, akcesoria do produkcji alkoholi, wędliniarstwa, serowarstwa oraz zdrową żywność.

Przyjmujemy zamówienia telefoniczne: 533 371 801

Zapraszamy również na naszą stronę internetową www.swiatdrozdzy.pl
oraz do sklepów stacjonarnych:
Tarnów ul. Targowa 10
Rzeszów - ul. Ks. J. Sondeja 2, Dębicka 1
Krosno pl. Konstytucji 3 Maja

Coobra 48 to niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:

6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%

8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%

Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-24 C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.

Uwagi dotyczące wszystkich drożdży Coobra:

-przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.

-przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).

-pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie

-nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować)

Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.

Opis ogłoszenia - COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka

W ofercie posiadamy również wiele innych drożdży, akcesoria do produkcji alkoholi, wędliniarstwa, serowarstwa oraz zdrową żywność.

Przyjmujemy zamówienia telefoniczne: 533 371 801

Zapraszamy również na naszą stronę internetową www.swiatdrozdzy.pl
oraz do sklepów stacjonarnych:
Tarnów ul. Targowa 10
Rzeszów - ul. Ks. J. Sondeja 2, Dębicka 1
Krosno pl. Konstytucji 3 Maja

Coobra 48 to niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:

6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%

8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%

Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-24 C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.

Uwagi dotyczące wszystkich drożdży Coobra:

-przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.

-przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).

-pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie

-nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować)

Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.