COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka
Dodane Piątek, 27 Maja 2016, 12:50:50, ID ogłoszenia: 2222Opis ogłoszenia COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka
W ofercie posiadamy również wiele innych drożdży, akcesoria do produkcji alkoholi, wędliniarstwa, serowarstwa oraz zdrową żywność.
Przyjmujemy zamówienia telefoniczne: 533 371 801
Zapraszamy również na naszą stronę internetową www.swiatdrozdzy.pl
oraz do sklepów stacjonarnych:
Tarnów ul. Targowa 10
Rzeszów - ul. Ks. J. Sondeja 2, Dębicka 1
Krosno pl. Konstytucji 3 Maja
Coobra 48 to niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:
6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%
8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%
Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-24 C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.
Uwagi dotyczące wszystkich drożdży Coobra:
-przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
-przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
-pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie
-nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować)
Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.
Opis ogłoszenia - COOBRA,ALCOTEC,SPIRIT FERM,BROWIN,odbiór lub wysyłka
W ofercie posiadamy również wiele innych drożdży, akcesoria do produkcji alkoholi, wędliniarstwa, serowarstwa oraz zdrową żywność.
Przyjmujemy zamówienia telefoniczne: 533 371 801
Zapraszamy również na naszą stronę internetową www.swiatdrozdzy.pl
oraz do sklepów stacjonarnych:
Tarnów ul. Targowa 10
Rzeszów - ul. Ks. J. Sondeja 2, Dębicka 1
Krosno pl. Konstytucji 3 Maja
Coobra 48 to niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:
6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%
8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%
Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-24 C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.
Uwagi dotyczące wszystkich drożdży Coobra:
-przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
-przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
-pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie
-nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować)
Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.